Project Details

LOCATION

Melville Road, Barnes

SITE

Front and rear gardens of corner property

BRIEF

Design and build both areas for use by busy family of four.

Challenge: Triangular shaped rear garden, narrowing at one end. Bland uninspiring front garden.

CLIENT MUST-HAVES

New fencing, artificial lawn, and seating areas.
New Victorian tiled path and formal feature planting at front.

DESIGN RESPONSE

Focal lounge area with built in gas firepit

Angled beds to realign garden and loose angular feel

Feature pendant lighting

Bespoke outdoor cushions and scatters

Simple bold planting scheme with Olive and Bay standards

Garden design decking in Barnes, West London
Patio and fire pit area for garden design in Barnes
front garden design in Barnes, West London
Garden makeover in Barnes, West London
design garden in Barnes, SW13